steps

steps

Breng een frisse, moderne look naar uw kamer
met een galerijwand van metaalprint.

Elke muur kan je lege canvas zijn dat je eindeloos kunt versieren.
Vertel je verhaal met een van de modernste decoratietechnieken – een galerijwand
gemaakt van metaalprints.

 

Breng een frisse, moderne look naar uw kamer met een galerijwand van metaalprint.

 

Elke muur kan je lege canvas zijn dat je eindeloos kunt versieren. Vertel je verhaal met een van de modernste decoratietechnieken – een galerijwand gemaakt van metaalprints.

Denk buiten het kader.

 

Verander je muren in showrooms. U kunt een reeks prachtige
familiefoto’s, uw favoriete kunstwerken of geometrische of bloemenafdrukken
regelen voor een galerijatmosfeer thuis.

Denk buiten het kader.

 

Verander je muren in showrooms. U kunt een reeks prachtige familiefoto’s, uw favoriete kunstwerken of geometrische of bloemenafdrukken regelen voor een galerijatmosfeer thuis.

 • De Perfecte Gift

  De perfecte cadeau voor uw vrienden of familie

 • Gelukkige klanten

  Met meer dan duizenden gelukkige klanten ereldwijd

 • Beveiligde online bestelling

  Veilig en snel afrekenen met
  PrinterPix

Daarom kies jij voor PrinterPix!

PrinterPix is de perfecte keuze wanneer je je bijzondere momenten cadeau wilt doen aan mensen die jou dierbaar zijn en waar je van houdt.
Elke herinnering is kostbaar – of je nu je verjaardag viert of een familie-evenement; je de eerste momenten van jouw kind wilt bewaren of een geweldig avontuur – PrinterPix maakt van jouw verhaal een bedachtzaam cadeau die gegarandeerd voor een glimlach zal zorgen. Wij steken al onze energie in het ontwerpen van unieke fotoproducten die jouw liefde en passies het beste weerspiegelen.

Bij PrinterPix geloven wij dat liefde het meest grootmoedige gevoel is en dit cadeau doen is daarom een prachtige, onbaatzuchtige ervaring die mensen dichter bij elkaar brengt.
Het uiteindelijk bij elkaar brengen van mensen is de missie van PrinterPix en wij hopen dat wij elke dag kunnen laten stralen door geluk en vreugde te brengen wanneer je een cadeau van PrinterPix uitpakt.

Van een zeer nederig begin en vanuit een idee dat in Londen, Engeland is ontstaan, is PrinterPix uitgegroeid tot een merk dat miljoenen mensen wereldwijd van dienst is. Niet alleen doen wij er alles aan om mensen samen te brengen; er werken bij onze bedrijfskantoren in Londen, Orlando en Bangalore mensen die wel meer dan 50 naties vertegenwoordigen.
Wij werken samen als een familie en maken elk ontwerp, elke e-mail, elk product en elke herinnering met de hand. Alles wat wij doen komt voort uit onze passie om te dienen en elke glimlach die wij bezorgen verlicht ons hart.

Wij hopen jou van dienst te kunnen zijn bij het bieden van vreugde aan anderen en wij waarderen altijd jouw feedback.

Betalingsmethoden

PrinterPix accepteert de volgende betalingsmethoden: