Krijg een beetje
meer plezier in je leven

Aanpasbare puzzels voor een onverslaanbare prijs
Gepersonaliseerde puzzels vor 9,99€

Gepersonaliseerde puzzels.

Creëer een leuk spel met je geliefden, met een persoonlijke draai en stem je eigen houten puzzel
af op je persoonlijke foto’s. Met de unieke ervaring van het samenstellen van een puzzel
met uw eigen aangepaste foto’s.

Gepersonaliseerde puzzels.

Creëer een leuk spel met je geliefden, met een persoonlijke draai en stem je eigen houten puzzel af op je persoonlijke foto’s. Met de unieke ervaring van het samenstellen van een puzzel met
uw eigen aangepaste foto’s.

Aangepaste puzzels

Speel plezier met je geliefden, geef je persoonlijke touch, maak je eigen houten puzzel
gepersonaliseerd met uw foto's, maak uw plezier uniek.

Aangepaste puzzels

Speel plezier met je geliefden, geef je persoonlijke touch, maak je eigen houten puzzel gepersonaliseerd met uw foto's, maak uw plezier uniek.

  • Il regalo perfetto

    Il regalo perfetto per I tuoi familiari ed I tuoi amici

  • Clienti soddisfatti

    Migliaia di client sono soddisfatti del nostro servizio in tutto il mondo

  • Ordina online con sicurezza

    Il nostro modulo di pagamento e facile, veloce e soprattutto sicuro

Daarom kies jij voor PrinterPix!

PrinterPix is de perfecte keuze wanneer je je bijzondere momenten cadeau wilt doen aan mensen die jou dierbaar zijn en waar je van houdt.

Elke herinnering is kostbaar – of je nu je verjaardag viert of een familie-evenement; je de eerste momenten van jouw kind wilt bewaren of een geweldig avontuur – PrinterPix maakt van jouw verhaal een bedachtzaam cadeau die gegarandeerd voor een glimlach zal zorgen. Wij steken al onze energie in het ontwerpen van unieke fotoproducten die jouw liefde en passies het beste weerspiegelen.

Bij PrinterPix geloven wij dat liefde het meest grootmoedige gevoel is en dit cadeau doen is daarom een prachtige, onbaatzuchtige ervaring die mensen dichter bij elkaar brengt.
Het uiteindelijk bij elkaar brengen van mensen is de missie van PrinterPix en wij hopen dat wij elke dag kunnen laten stralen door geluk en vreugde te brengen wanneer je een cadeau van PrinterPix uitpakt.

Van een zeer nederig begin en vanuit een idee dat in Londen, Engeland is ontstaan, is PrinterPix uitgegroeid tot een merk dat miljoenen mensen wereldwijd van dienst is. Niet alleen doen wij er alles aan om mensen samen te brengen; er werken bij onze bedrijfskantoren in Londen, Orlando en Bangalore mensen die wel meer dan 50 naties vertegenwoordigen.

Wij werken samen als een familie en maken elk ontwerp, elke e-mail, elk product en elke herinnering met de hand. Alles wat wij doen komt voort uit onze passie om te dienen en elke glimlach die wij bezorgen verlicht ons hart.

Wij hopen jou van dienst te kunnen zijn bij het bieden van vreugde aan anderen en wij waarderen altijd jouw feedback.

Betalingsmethoden

 

PrinterPix accepteert de volgende betalingsmethoden: