1

Koop de kortingsbon

2

Ontvang het via uw email

3

Maak en wissel in uw coupon

Verzenden als een geschenk

Stuur vandaag een cadeaubon

Is het te laat voor levering? Woon je te ver weg van je geliefden?
Geen probleem! Stuur een Printerpix-cadeaubon en laat ze iets maken waar ze dol op zijn.
Het is zo makkelijk! Bekijk de video om erachter te komen hoe.

1

Kies een product dat je geliefde leuk zal vinden.

Koop een cadeaubon.

2

We sturen jouw coupon per e-mail naar de ontvanger

Schrijf een speciaal bericht en we sturen het samen met de cadeaubon naar je geliefde.

3

De ontvanger kan dan zijn product gratis maken en ontvangen.

Levering is gratis

FAQ

Je kunt de voucher eenvoudigweg kopen en binnen enkele seconden aan je vrienden en geliefden cadeau doen met onze automatische cadeaulinks na aankoop. Stuur de voucher per e-mail en je kunt de voucher eenvoudig op je mobiele telefoon inwisselen. Je kunt de bon ook afdrukken en gewoonweg aan vrienden en familie geven om hem direct te gebruiken.
Maak jouw fotocadeaus op Printerpix.nl op jouw smartphone, tablet of desktop. Upload jouw foto's, bewerk en creëer ze met onze sjablonen en tools, betaal veilig en bevestig jouw leveringsopties. Eenvoudig, snel en gemakkelijk!

Volg de instructies in jouw voucher e-mail of klik op de voucher link om de voucher aan te maken en direct te verzilveren. Voer jouw vouchercode in en maak jouw voucher aan. Je kunt precies de producten maken waarvoor je de voucher hebt gekocht. Als alternatief kunt je de vouchercodes ook aan jouw vrienden of geliefden cadeau doen door de codes met hen te delen.

Onze vouchers vervallen na 3 maanden. De vouchers zijn alleen geldig voor het gekozen artikel en kunnen op elk moment in de winkel worden gebruikt. Als een product wordt stopgezet, kunnen de nominale waarde en korting worden toegepast op een equivalent product. Coupons / vouchers kunnen niet worden ingewisseld voor contant geld. De coupon / voucher is slechts één keer geldig en omvat geen verzend- en administratiekosten. Deze aanbiedingen zijn niet geldig voor andere aankopen, eerdere aankopen en kunnen niet worden gecombineerd met andere aanbiedingen, promoties of kortingscodes. Deze coupons zijn eenmalig en hebben geen contant equivalent, contante waarde bij omwisseling.
Momenteel bestrijken we markten in het UK, Europa en Amerika. Voordat u jouw bestelling aanmaakt en verzendt, is het altijd het beste om er zeker van te zijn dat u de juiste URL gebruikt, aangezien we verschillende websites hebben voor het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Italië, Spanje, Duitsland, de Benelux en de USA. Als je jouw bestelling echter naar een ander deel van de wereld wilt verzenden, moet je binnen één werkdag contact opnemen met onze klantenservice en kunnen wij je een passende offerte doen toekomen. Let op, het is altijd het beste om dit bij ons te controleren voordat je jouw bestelling verwerkt, om teleurstelling te voorkomen.

Kies uit een reeks van leveringsmogelijkheden die bij je passen! Onze producten worden van begin tot eind met liefde en zorg op bestelling gemaakt, zodat het ongeveer 3 tot 5 werkdagen kan duren om ze te produceren.

Kies uit de volgende leveringsmogelijkheden bij de kassa:

  • Standaard levering: 7 - 10 werkdagen
  • Versnelde levering: 3 - 5 werkdagen
  • Spoedlevering: 2 - 3 werkdag
Zodra het artikel is vervaardigd (3-5 werkdagen) wordt het onmiddellijk verzonden op basis van de door je gekozen verzendmethode.
Onze klantenservice zal u graag van dienst zijn. Neem contact met ons op via e-mail ([email protected]) of begin nu een live chat!

Over ons

Bij Printerpix is onze missie het samenbrengen van mensen.

Een foto legt alle krachtige en prachtige emoties vast van die speciale momenten samen, zoals bruiloften, vakanties, geboorten ... We willen dat je de magie ervaart van het herbeleven van de geneugten van die momenten met onze fotocadeaus, die dienen als een constante herinnering aan de prachtige tijden die je hebt gedeeld. We zijn gepassioneerd in het koesteren van relaties en brengen je dichter bij de mensen van wie je houdt. Dat is waarom we voortdurend werken en verbeteren om u de beste kwaliteitsproducten te bieden die u verdient.

We hebben de families en vrienden van miljoenen tevreden klanten wereldwijd al samengebracht. Doe mee met hun geluk en kies uit fotoboeken, fotodekens, canvasafdrukken en meer. Trakteer uzelf op een speciale herinneringherinnering of geef een fotocadeau dat uw leven lang meegaat. We garanderen dat onze fotocadeaus vreugde voor u en uw gezin zullen verspreiden.

Levering

Uw fotocadeaus worden met liefde en zorg behandeld, van productie tot levering.

We schatten dat uw fotocadeau 3 tot 5 werkdagen nodig heeft om te produceren. De productietijd voor dekens is tussen de 7 en 10 dagen.

Bezorgopties zijn beschikbaar bij het afrekenen en zijn als volgt:

  • Standaard levering: 7 - 10 werkdagen
  • Versnelde levering: 3 - 5 werkdagen
  • Spoedlevering: 2 - 3 werkdag
/

We garanderen dat je dol zult zijn op je fotocreatie. Zo niet, dan zullen we doen wat we kunnen om het goed te maken. Of het nu opnieuw wordt afgedrukt, vervangen of terugbetaald. Uw herinneringen zijn belangrijk voor ons en het is onze missie om gezinnen dichter bij elkaar te brengen. We rusten pas als je gelukkig bent!

Pic1

Het product

Volledig aanpasbaar. Kies een sjabloon, upload uw favoriete foto's en maak creatief. Maak een uniek fotocadeau dat u herinnert aan uw favoriete herinneringen.

Pic2

Onze inzet

We zijn toegewijd aan uw tevredenheid. Als er iets niet in orde is, laat het ons dan weten en we zullen er alles aan doen om het op te lossen. Dit maakt ons een van de meest populaire plaatsen om producten op maat te bestellen.

Pic3

100% kwaliteit

De foto's worden volgens de hoogste normen afgedrukt op materialen van topkwaliteit, waardoor uw foto's gegarandeerd schitteren.

Pic4

Je creativiteit

Laat je creativiteit de vrije loop en upload je beste foto's om je project uniek te maken. Met behulp van een van onze professionele sjablonen kunt u in enkele seconden uw meesterwerk maken.

WE HEBBEN ELK JAAR MEER DAN 1 MILJOEN BESTELLINGEN VOOR DE LAATSTE 5 JAAR

We zijn blij te kunnen zeggen dat we elke dag leren en zijn trots op elk product dat we produceren. Wij streven ernaar om de kwaliteit van onze producten en service elke dag opnieuw te optimaliseren.

Wilt u uw fotocadeaus op maat maken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij maken het eenvoudig om unieke cadeaus te uploaden en te creëren. Gebruik meer dan 100 professioneel gebouwde sjablonen die door ons zijn gemaakt om iets unieks en bijzonders te maken. Ontdek waarom duizenden klanten dol zijn op de fotocadeaus van Printerpix.

We hebben meer dan 1,000,000 tevreden klanten in 18 landen wereldwijd bediend.

100% Satisfaction Guarantee

Klanten-reviews

Bekijk wat onze klanten delen #myprinterpix

/
/
/
/
/