Privacy Policy


Jouw privacy vinden wij belangrijk. Van de informatie die wij bijhouden over jou maken we alleen gebruik voor zover dat wettelijk is toegestaan (volgens de Data Protection Act 1998).

We houden gegevens van je bij om twee redenen: ten eerste, om je bestelling te kunnen verwerken en ten tweede, om jou zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Wij geven jouw gegevens door aan onze leveranciers en verkopers, zodat zij je bestelling kunnen klaarzetten, en aan het bedrijf dat de bezorging regelt, zodat jouw bestelling afgeleverd kan worden.
Wij houden onder meer de volgende gegevens van jou bij:

• je naam
• adres
• telefoonnummer
• e-mailadres
• gegevens van credit- en/of debitcard

Wij houden nooit (privacy)gevoelige informatie over jou bij zonder jouw expliciete toestemming. De informatie die we bijhouden houden we juist en up-to-date. Je kunt inzien welke informatie wij van jou bijhouden. Ga naar Accounts Settings (Accountinstellingen) als je ingelogd bent of stuur ons een e-mail. Gemelde onjuistheden zullen we meteen corrigeren of verwijderen. De persoonlijke informatie die wij bijhouden wordt beveiligd in overeenstemming met onze interne security policy - en de wet. Als wij de informatie willen doorgevenaan partijen buiten de EER (Europese Economische Ruimte) zullen we altijd eerst jouw
toestemming vragen.

Wij kunnen technologie gebruiken om gedragspatronen van bezoekers van onze site vast te leggen. Daaronder valt ook het gebruik van een "cookie" dat in je browser wordt opgeslagen. Je kunt normaal gesproken de instellingen van je browser aanpassen om te zorgen dat cookies niet opgeslagen worden. De informatie die we op deze manier verzamelen kan niet herleid worden naar jou. Heb je vragen en/of opmerkingen over privacy, mail ons dan: [email protected].

ONGEVRAAGDE COMMERCIËLE E-MAIL /SPAM

Wij sturen geen ongevraagde commerciële e-mail (spam) naar persoonlijke e-mailadressen. In alle e-mails die gestuurd worden in het kader van marketing staat hoe je je kunt uitschrijven (opt-out). Je kunt ook altijd vragen om uit ons gegevensbestand verwijderd te worden, stuur dan je verzoek naar [email protected].

VEILIGHEID

PrinterPix neemt voorzorgsmaatregelen om de informatie van de klanten van de organisatie te beschermen. Wanneer je gevoelige informatie verstuurt via de website, dan is deze informatie beveiligd, zowel online als offline.

Als je gevraagd wordt om gevoelige informatie in te vullen op ons registratie/bestelformulier (bijvoorbeeld je creditcardnummer), dan wordt die informatie versleuteld en beveiligd met de beste versleutelingssoftware die nu beschikbaar is, namelijk SSL. Printerpix.co.uk gebruikt de meest geavanceerde vorm van SSL-software die beschikbaar is: 128-bits encryptie van VeriSign. Meer informatie over SSL is te vinden via deze link:
www.verisign.com.

 

De toegang tot de informatie van al onze gebruikers is beperkt. De activiteiten van PrinterPix worden
uitgevoerd in een beveiligde en afgesloten omgeving. Alle medewerkers moeten inchecken en een geldige ID-batch dragen. Er bevinden zich beveiligingscamera's in het gehele gebouw, evenals meerdere alarmsystemen. Toegang tot informatie die terug te voeren is op een persoon krijgen alleen medewerkers die die informatie nodig hebben om een specifieke taak uit te voeren. Wij bewaren geen creditcardgegevens en delen ook geen klantgegevens met derden.

Huisvesting en exploitatie van alle servers van PrinterPix, inclusief webservers en databaseservers, vindt plaats op beveiligde locaties. Toegang tot de database wordt streng bewaakt. Er is beveiliging tegen pogingen van buiten om toegang te krijgen. Toegang tot het internet wordt beperkt en beschermd door meerdere firewalls van Checkpoint en Cisco en door middel van wachtwoordbescherming. De servers  waarop persoonlijke informatie,
informatie die terug te voeren is op een  persoon, staat, draaien in een beveiligde omgeving, in een beveiligde en afgesloten kamer. Alle back-ups worden bewaard en opgeborgen achter slot en grendel in een ruimte met een hoog beveiligingsniveau. Alleen personeel met de juiste bevoegdheden heeft toegang tot de beveiligde ruimtes. Back-ups op tape mogen de locatie niet verlaten zonder voorafgaande toestemming.

Alle medewerkers worden goed op de hoogte gehouden van het veiligheids- en privacybeleid. Iedere keer als er sprake is van nieuw beleid, en bovendien standaard ieder kwartaal, worden de medewerkers van PrinterPix op de hoogte gebracht van en/of herinnerd aan het belang van privacy en wat ze kunnen doen om te waarborgen dat de klanteninformatie altijd beschermd is.

Heb je vragen of opmerkingen over het veiligheidsbeleid van PrinterPix of hoe Pinterpix met beveiliging
omgaat? Stuur ons dan een e-mail:[email protected].


Adres
PrinterPix
Suite 1, Congress House, 14 Lyon Road, Harrow
London, UK
HA1 2EN 


Prijsbelofte

Laagste prijs gegarandeerd

1 miljoen + gepersonaliseerde cadeaus

Verkocht in 2021

Hoog gewaardeerde service

Meer dan 5 miljoen tevreden klanten

Shop Met Vertrouwen

100% tevredenheidsgarantie

Geniet van 40% KORTING op uw eerste bestelling

Wanneer u lid wordt van onze nieuwsbrief! Ontvang als eerste exclusieve aanbiedingen, inspiratie & meer.
Oops! Incorrect email format

Beoordeeld 4.5/5

Gebaseerd op 34.038 beoordelingen van Trustpilot