Retourneerbeleid

100% tevredenheidsgarantie

We geven om kwaliteit, dus we garanderen dat u 100% tevreden zult zijn met uw fotocadeau. Als je niet 100% gelukkig bent, laat het ons weten en we zullen er alles aan doen om het goed te maken. Onze 100% tevredenheidsgarantie betekent dat we niet rusten tot u tevreden bent - of dat nu een herdruk van uw bestelling of een terugbetaling is.

 

Retourbeleid

 

Aangezien de gepersonaliseerde merchandises van het bedrijf die op bestelling worden gemaakt, geen intrinsieke waarde hebben op de open markt, kan het bedrijf daarom geen retouren accepteren tenzij de goederen in gebreke zijn gebleven. Voor gepersonaliseerde goederen die in gebreke zijn of anders zijn dan die besteld, moet de klant contact opnemen met Online Customer Support met bewijs van de fout. Op verzoek kan de klant het product retourneren.

 

Volgens onze algemene voorwaarden kan Printerpix niet verantwoordelijk worden gesteld voor mogelijke misdruk van een foto ('s) met fouten van slechte kwaliteit of voor levering van een andere grootte van het product dan waar u recht op had.

 

Als u artikelen retourneert, raden we u aan een ontvangstbewijs van het postkantoor te ontvangen als bewijs van verzending, omdat we geen verantwoordelijkheid kunnen aanvaarden voor zendingen die tijdens het transport verloren zijn gegaan.

Prijsbelofte

Laagste prijs gegarandeerd

1 miljoen + gepersonaliseerde cadeaus

Verkocht in 2021

Hoog gewaardeerde service

Meer dan 5 miljoen tevreden klanten

Shop Met Vertrouwen

100% tevredenheidsgarantie

Geniet van 40% KORTING op uw eerste bestelling

Wanneer u lid wordt van onze nieuwsbrief! Ontvang als eerste exclusieve aanbiedingen, inspiratie & meer.
Oops! Incorrect email format

Beoordeeld 4.5/5

Gebaseerd op 34.038 beoordelingen van Trustpilot