Waarom Printerpix?

Wij zijn toegewijd aan kwaliteit

We zijn toegewijd om u een kwaliteitsvolle service te bieden. We weten dat uw foto's de herinneringen en emoties van uw meest speciale en prachtige momenten vastleggen. Daarom wordt alles wat we doen, van het maken van uw fotocadeaus tot het verzenden ervan, met liefde en zorg behandeld. We willen dat je je fotocadeaus nog jaren koestert, dus we garanderen premium, duurzame kwaliteit.

We gebruiken alleen hoogwaardige printtechnologie en materialen van topkwaliteit om ervoor te zorgen dat uw fotocadeaus de beste zijn die ze kunnen zijn.

 

Alle transacties veilig & veilig

Alle betalingen worden verwerkt via een beveiligde server van derden, wat betekent dat Printerpix nooit uw creditcardnummers of bankgegevens opslaat of gebruikt.

 

Er worden nooit financiële gegevens op deze site opgeslagen. Daarom moet u uw kaartgegevens elke keer opnieuw invoeren wanneer u een aankoop doet en kunt u erop vertrouwen dat onze site veilig is.

In het onwaarschijnlijke geval van fraude, biedt ons kopersbeschermingsprogramma een extra veiligheidsmaatregel, die uw transactie dekt tegen mogelijke fraude. In het onwaarschijnlijke geval van fraude wordt de waarde van uw transactie teruggestort op uw account.

 

We staan ??achter ons product

Bij Printerpix helpen we u graag om herinneringen een leven lang mee te laten gaan met onze unieke fotocadeaus.

Ons enige doel is om uw ervaring zo aangenaam mogelijk te maken, van het uploaden van uw eerste foto tot de aankomst van uw eindproduct. Ons team van experts staat voor u klaar tijdens het hele proces.

We geven om je geluk, dus als je niet 100% tevreden bent, laat het ons weten en we doen er alles aan om het goed te maken.

Prijsbelofte

Laagste prijs gegarandeerd

1 miljoen + gepersonaliseerde cadeaus

Verkocht in 2021

Hoog gewaardeerde service

Meer dan 5 miljoen tevreden klanten

Shop Met Vertrouwen

100% tevredenheidsgarantie

Geniet van 40% KORTING op uw eerste bestelling

Wanneer u lid wordt van onze nieuwsbrief! Ontvang als eerste exclusieve aanbiedingen, inspiratie & meer.
Oops! Incorrect email format

Beoordeeld 4.5/5

Gebaseerd op 34.038 beoordelingen van Trustpilot