Waarom Printerpix?

Wij zijn toegewijd aan kwaliteit

We zijn toegewijd om u een kwaliteitsvolle service te bieden. We weten dat uw foto's de herinneringen en emoties van uw meest speciale en prachtige momenten vastleggen. Daarom wordt alles wat we doen, van het maken van uw fotocadeaus tot het verzenden ervan, met liefde en zorg behandeld. We willen dat je je fotocadeaus nog jaren koestert, dus we garanderen premium, duurzame kwaliteit.

We gebruiken alleen hoogwaardige printtechnologie en materialen van topkwaliteit om ervoor te zorgen dat uw fotocadeaus de beste zijn die ze kunnen zijn.

 

Alle transacties veilig & veilig

Alle betalingen worden verwerkt via een beveiligde server van derden, wat betekent dat Printerpix nooit uw creditcardnummers of bankgegevens opslaat of gebruikt.

 

Er worden nooit financiële gegevens op deze site opgeslagen. Daarom moet u uw kaartgegevens elke keer opnieuw invoeren wanneer u een aankoop doet en kunt u erop vertrouwen dat onze site veilig is.

In het onwaarschijnlijke geval van fraude, biedt ons kopersbeschermingsprogramma een extra veiligheidsmaatregel, die uw transactie dekt tegen mogelijke fraude. In het onwaarschijnlijke geval van fraude wordt de waarde van uw transactie teruggestort op uw account.

 

We staan ??achter ons product

Bij Printerpix helpen we u graag om herinneringen een leven lang mee te laten gaan met onze unieke fotocadeaus.

Ons enige doel is om uw ervaring zo aangenaam mogelijk te maken, van het uploaden van uw eerste foto tot de aankomst van uw eindproduct. Ons team van experts staat voor u klaar tijdens het hele proces.

We geven om je geluk, dus als je niet 100% tevreden bent, laat het ons weten en we doen er alles aan om het goed te maken.

Over ons

Bij Printerpix is onze missie het samenbrengen van mensen.

Een foto legt alle krachtige en prachtige emoties vast van die speciale momenten samen, zoals bruiloften, vakanties, geboorten ... We willen dat je de magie ervaart van het herbeleven van de geneugten van die momenten met onze fotocadeaus, die dienen als een constante herinnering aan de prachtige tijden die je hebt gedeeld. We zijn gepassioneerd in het koesteren van relaties en brengen je dichter bij de mensen van wie je houdt. Dat is waarom we voortdurend werken en verbeteren om u de beste kwaliteitsproducten te bieden die u verdient.

We hebben de families en vrienden van miljoenen tevreden klanten wereldwijd al samengebracht. Doe mee met hun geluk en kies uit fotoboeken, fotodekens, canvasafdrukken en meer. Trakteer uzelf op een speciale herinneringherinnering of geef een fotocadeau dat uw leven lang meegaat. We garanderen dat onze fotocadeaus vreugde voor u en uw gezin zullen verspreiden.

Levering

Uw fotocadeaus worden met liefde en zorg behandeld, van productie tot levering.

We schatten dat uw fotocadeau 3 tot 5 werkdagen nodig heeft om te produceren. De productietijd voor dekens is tussen de 7 en 10 dagen.

Bezorgopties zijn beschikbaar bij het afrekenen en zijn als volgt:

  • Standaard levering: 7 - 10 werkdagen
  • Versnelde levering: 3 - 5 werkdagen
  • Spoedlevering: 2 - 3 werkdag
/

We garanderen dat je dol zult zijn op je fotocreatie. Zo niet, dan zullen we doen wat we kunnen om het goed te maken. Of het nu opnieuw wordt afgedrukt, vervangen of terugbetaald. Uw herinneringen zijn belangrijk voor ons en het is onze missie om gezinnen dichter bij elkaar te brengen. We rusten pas als je gelukkig bent!

Pic1

Het product

Volledig aanpasbaar. Kies een sjabloon, upload uw favoriete foto's en maak creatief. Maak een uniek fotocadeau dat u herinnert aan uw favoriete herinneringen.

Pic2

Onze inzet

We zijn toegewijd aan uw tevredenheid. Als er iets niet in orde is, laat het ons dan weten en we zullen er alles aan doen om het op te lossen. Dit maakt ons een van de meest populaire plaatsen om producten op maat te bestellen.

Pic3

100% kwaliteit

De foto's worden volgens de hoogste normen afgedrukt op materialen van topkwaliteit, waardoor uw foto's gegarandeerd schitteren.

Pic4

Je creativiteit

Laat je creativiteit de vrije loop en upload je beste foto's om je project uniek te maken. Met behulp van een van onze professionele sjablonen kunt u in enkele seconden uw meesterwerk maken.

WE HEBBEN ELK JAAR MEER DAN 1 MILJOEN BESTELLINGEN VOOR DE LAATSTE 5 JAAR

We zijn blij te kunnen zeggen dat we elke dag leren en zijn trots op elk product dat we produceren. Wij streven ernaar om de kwaliteit van onze producten en service elke dag opnieuw te optimaliseren.

Wilt u uw fotocadeaus op maat maken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij maken het eenvoudig om unieke cadeaus te uploaden en te creëren. Gebruik meer dan 100 professioneel gebouwde sjablonen die door ons zijn gemaakt om iets unieks en bijzonders te maken. Ontdek waarom duizenden klanten dol zijn op de fotocadeaus van Printerpix.

We hebben meer dan 1,000,000 tevreden klanten in 18 landen wereldwijd bediend.

100% Satisfaction Guarantee

Klanten-reviews

Bekijk wat onze klanten delen #myprinterpix

/
/
/
/
/