Pakket van:

€7,99

€19,99

€7,99 per stuk

 • 100% personaliseerbaar
 • Upload uw foto's of kies een ontwerp
 • Herbruikbaar: wassen op 60C
 • Verpakkingen van 1,2 en 5
 • Niet geschikt voor medisch gebruik
 • 30 dagen geld-terug-garantie
 • 100% personaliseerbaar
 • Upload uw foto's of kies een ontwerp

Maak je masker uniek


TOT

81%

UIT

 • Alleen volwassen grootte
 • Upload je foto's of kies een ontwerp
 • Bespaar bij aankoop van een multipack

Als je niet tevreden bent, bieden we een herdruk of een terugbetaling aan.


Inspiratie voor je gezichtsmaskers
Inspiratie voor je
gezichtsmaskers

Create your mask in seconds with our easy-to-use design tool

Met onze gebruiksvriendelijke ontwerptool kunt je door onze vooraf gemaakte ontwerpen bladeren of jouw eigen ontwerpen maken. Bekijk een voorbeeld van jouw product voordat je bestelt.

Get Inspiration for your Photo Canvas

Met onze gebruiksvriendelijke ontwerptool kunt je door onze vooraf gemaakte ontwerpen bladeren of jouw eigen ontwerpen maken. Bekijk een voorbeeld van jouw product voordat je bestelt.


100% tevredenheidsgarantie

We garanderen dat je veel plezier zult beleven aan je fotocreatie. Als je vragen heeft over jouw product, willen we het goed doen. Neem contact op met onze klantenservice en we zullen er alles aan doen om je te helpen! We rusten niet voordat je tevreden bent!


Ontwerp op je mobiel

Je hoeft geen app te downloaden: maak direct vanaf jouw mobiele, tablet of desktop. We hebben verschillende sjablonen klaar staan ??waarmee je jouw product kunt ontwerpen. Ga nu aan de slag en laat jouw creativiteit de vrije loop!

Je hoeft geen app te downloaden: maak direct vanaf jouw mobiele, tablet of desktop. We hebben verschillende sjablonen klaar staan ??waarmee je jouw product kunt ontwerpen. Ga nu aan de slag en laat jouw creativiteit de vrije loop!

Dit is geen masker van medische kwaliteit en garandeert geen veiligheid of bescherming. Niet geschikt voor medisch personeel of kleine kinderen. Niet geschikt voor mensen met inktallergieën.

Levering

Jouw fotocadeaus worden van begin tot eind met zorg behandeld. We schatten dat het tussen de 10 en 25 dagen duurt voordat jouw product wordt afgeleverd.

Haast hebben?

Creëer op uw telefoon, tablet of desktop in seconden!

Ben je vastgelopen?

Krijg direct hulp via onze livechat met ons klantenserviceteam

Bezig?

Sla uw creatie op en voltooi deze later

Over ons

Bij Printerpix is onze missie het samenbrengen van mensen.

Een foto legt alle krachtige en prachtige emoties vast van die speciale momenten samen, zoals bruiloften, vakanties, geboorten ... We willen dat je de magie ervaart van het herbeleven van de geneugten van die momenten met onze fotocadeaus, die dienen als een constante herinnering aan de prachtige tijden die je hebt gedeeld. We zijn gepassioneerd in het koesteren van relaties en brengen je dichter bij de mensen van wie je houdt. Dat is waarom we voortdurend werken en verbeteren om u de beste kwaliteitsproducten te bieden die u verdient.

We hebben de families en vrienden van miljoenen tevreden klanten wereldwijd al samengebracht. Doe mee met hun geluk en kies uit fotoboeken, fotodekens, canvasafdrukken en meer. Trakteer uzelf op een speciale herinneringherinnering of geef een fotocadeau dat uw leven lang meegaat. We garanderen dat onze fotocadeaus vreugde voor u en uw gezin zullen verspreiden.

Levering

Uw fotocadeaus worden met liefde en zorg behandeld, van productie tot levering.

We schatten dat uw fotocadeau 3 tot 5 werkdagen nodig heeft om te produceren. De productietijd voor dekens is tussen de 7 en 10 dagen.

Bezorgopties zijn beschikbaar bij het afrekenen en zijn als volgt:

 • Standaard levering: 7 - 10 werkdagen
 • Versnelde levering: 3 - 5 werkdagen
 • Spoedlevering: 2 - 3 werkdag
/

We garanderen dat je dol zult zijn op je fotocreatie. Zo niet, dan zullen we doen wat we kunnen om het goed te maken. Of het nu opnieuw wordt afgedrukt, vervangen of terugbetaald. Uw herinneringen zijn belangrijk voor ons en het is onze missie om gezinnen dichter bij elkaar te brengen. We rusten pas als je gelukkig bent!

Pic1

Het product

Volledig aanpasbaar. Kies een sjabloon, upload uw favoriete foto's en maak creatief. Maak een uniek fotocadeau dat u herinnert aan uw favoriete herinneringen.

Pic2

Onze inzet

We zijn toegewijd aan uw tevredenheid. Als er iets niet in orde is, laat het ons dan weten en we zullen er alles aan doen om het op te lossen. Dit maakt ons een van de meest populaire plaatsen om producten op maat te bestellen.

Pic3

100% kwaliteit

De foto's worden volgens de hoogste normen afgedrukt op materialen van topkwaliteit, waardoor uw foto's gegarandeerd schitteren.

Pic4

Je creativiteit

Laat je creativiteit de vrije loop en upload je beste foto's om je project uniek te maken. Met behulp van een van onze professionele sjablonen kunt u in enkele seconden uw meesterwerk maken.

WE HEBBEN ELK JAAR MEER DAN 1 MILJOEN BESTELLINGEN VOOR DE LAATSTE 5 JAAR

We zijn blij te kunnen zeggen dat we elke dag leren en zijn trots op elk product dat we produceren. Wij streven ernaar om de kwaliteit van onze producten en service elke dag opnieuw te optimaliseren.

Wilt u uw fotocadeaus op maat maken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij maken het eenvoudig om unieke cadeaus te uploaden en te creëren. Gebruik meer dan 100 professioneel gebouwde sjablonen die door ons zijn gemaakt om iets unieks en bijzonders te maken. Ontdek waarom duizenden klanten dol zijn op de fotocadeaus van Printerpix.

We hebben meer dan 1,000,000 tevreden klanten in 18 landen wereldwijd bediend.

100% Satisfaction Guarantee

Klanten-reviews

Bekijk wat onze klanten delen #myprinterpix

/
/
/
/
/