Foto KwaliteitHoe u foto’s met de best mogelijke kwaliteit op uw product krijgt.Printerpix maakt gebruik van de fijnste Kodak zilverhalide fotopapier en produceert prints en andere fotoproducten met behulp van state-of-the-art HP printtechnologie. Wij hebben vertrouwen in ons vermogen om kwalitatief  hoogwaardige producten bij u aan de deur te leveren. Echter, kunnen problemen in de beeldkwaliteit, met inbegrip van het beeldformaat en resolutie, soms optreden als gevolg van een menselijke fout. Om dit te voorkomen, volg gewoon de eenvoudige tips hieronder.


Bijsnijden
Beeldgrootte niet helemaal goed? Kloppen de grenzen niet? Uitsnijden is het probleem!Het mogelijke formaat dat uw foto product kan zijn is gebonden aan de aspect ratio, dus houd daar rekening mee bij het selecteren van uw afdrukformaat.  Bijvoorbeeld: een foto die perfect past op een 6 "x4" print kan niet altijd zomaar worden vergroot tot een 6 "x 4,5" print.


Compact Digital Cameras

De meeste compacte camera's hebben een beeldverhouding van 4: 3, wat betekent dat 6"x4,5" prints de beste maat zijn om te bestellen


Digital SLR Cameras

De meeste digitale SLR camera's hebben een beeldverhouding van 3: 2 dit houdt in dat bijvoorbeeld 6"x4" de beste maat is om te bestellen

De beste oplossing is om een bepaalde beeldbewerking software te gebruiken die u toelaat om uw foto bij te snijden met de precieze afmetingen die u nodig heeft. Op die manier weet u precies hoe de uiteindelijke afdruk er uit komt te zien.

Als alternatief, onze makkelijk te gebruiken bijsnijden-functie kunt u gebruiken om uw foto's bij te snijden en hiermee een maximale impact op de meeste producten te krijgen. U hoeft er alleen voor te zorgen dat u het gedeelte dat u wilt gebruiken binnen de aangegeven oranje box plaatst.

Wat bijsnijden opties heb ik?


Portret & landschap

Gebruik de Portret & landschap bijsnijd opties om er voor te zorgen dat uw foto’s er geweldig uit komen te zien..BeeldresolutieHet aantal pixels in een afbeelding bepaalt de kwaliteit. Als u probeert om een beeld af te drukken met een klein aantal pixels over een groot gebied, zal dit leiden tot een korrelig beeld.


Onze online dienst heeft een stoplicht systeem ingebouwd die u zal helpen om de kwaliteit van uw afbeelding te bepalen:Kleurkalibratiefuncties


De kleurkalibratie van uw monitor kan invloed hebben op hoe u uw produkt online zult zien. Dit kan betekenen dat ze te licht of te donker afgedrukt worden of onrealistische kleuren veroorzaken ten opzichte van het origineel. Zodat u zich hier bewust van bent: het correct kalibreren van uw monitor kan uw eindresultaat nog indrukwekkender maken.

Over ons

Bij Printerpix is onze missie het samenbrengen van mensen.

Een foto legt alle krachtige en prachtige emoties vast van die speciale momenten samen, zoals bruiloften, vakanties, geboorten ... We willen dat je de magie ervaart van het herbeleven van de geneugten van die momenten met onze fotocadeaus, die dienen als een constante herinnering aan de prachtige tijden die je hebt gedeeld. We zijn gepassioneerd in het koesteren van relaties en brengen je dichter bij de mensen van wie je houdt. Dat is waarom we voortdurend werken en verbeteren om u de beste kwaliteitsproducten te bieden die u verdient.

We hebben de families en vrienden van miljoenen tevreden klanten wereldwijd al samengebracht. Doe mee met hun geluk en kies uit fotoboeken, fotodekens, canvasafdrukken en meer. Trakteer uzelf op een speciale herinneringherinnering of geef een fotocadeau dat uw leven lang meegaat. We garanderen dat onze fotocadeaus vreugde voor u en uw gezin zullen verspreiden.

Levering

Uw fotocadeaus worden met liefde en zorg behandeld, van productie tot levering.

We schatten dat uw fotocadeau 3 tot 5 werkdagen nodig heeft om te produceren. De productietijd voor dekens is tussen de 7 en 10 dagen.

Bezorgopties zijn beschikbaar bij het afrekenen en zijn als volgt:

  • Standaard levering: 7 - 10 werkdagen
  • Versnelde levering: 3 - 5 werkdagen
  • Spoedlevering: 2 - 3 werkdag
/

We garanderen dat je dol zult zijn op je fotocreatie. Zo niet, dan zullen we doen wat we kunnen om het goed te maken. Of het nu opnieuw wordt afgedrukt, vervangen of terugbetaald. Uw herinneringen zijn belangrijk voor ons en het is onze missie om gezinnen dichter bij elkaar te brengen. We rusten pas als je gelukkig bent!

Pic1

Het product

Volledig aanpasbaar. Kies een sjabloon, upload uw favoriete foto's en maak creatief. Maak een uniek fotocadeau dat u herinnert aan uw favoriete herinneringen.

Pic2

Onze inzet

We zijn toegewijd aan uw tevredenheid. Als er iets niet in orde is, laat het ons dan weten en we zullen er alles aan doen om het op te lossen. Dit maakt ons een van de meest populaire plaatsen om producten op maat te bestellen.

Pic3

100% kwaliteit

De foto's worden volgens de hoogste normen afgedrukt op materialen van topkwaliteit, waardoor uw foto's gegarandeerd schitteren.

Pic4

Je creativiteit

Laat je creativiteit de vrije loop en upload je beste foto's om je project uniek te maken. Met behulp van een van onze professionele sjablonen kunt u in enkele seconden uw meesterwerk maken.

WE HEBBEN ELK JAAR MEER DAN 1 MILJOEN BESTELLINGEN VOOR DE LAATSTE 5 JAAR

We zijn blij te kunnen zeggen dat we elke dag leren en zijn trots op elk product dat we produceren. Wij streven ernaar om de kwaliteit van onze producten en service elke dag opnieuw te optimaliseren.

Wilt u uw fotocadeaus op maat maken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij maken het eenvoudig om unieke cadeaus te uploaden en te creëren. Gebruik meer dan 100 professioneel gebouwde sjablonen die door ons zijn gemaakt om iets unieks en bijzonders te maken. Ontdek waarom duizenden klanten dol zijn op de fotocadeaus van Printerpix.

We hebben meer dan 1,000,000 tevreden klanten in 18 landen wereldwijd bediend.

100% Satisfaction Guarantee

Klanten-reviews

Bekijk wat onze klanten delen #myprinterpix

/
/
/
/
/