Foto KwaliteitHoe u foto’s met de best mogelijke kwaliteit op uw product krijgt.Printerpix maakt gebruik van de fijnste Kodak zilverhalide fotopapier en produceert prints en andere fotoproducten met behulp van state-of-the-art HP printtechnologie. Wij hebben vertrouwen in ons vermogen om kwalitatief  hoogwaardige producten bij u aan de deur te leveren. Echter, kunnen problemen in de beeldkwaliteit, met inbegrip van het beeldformaat en resolutie, soms optreden als gevolg van een menselijke fout. Om dit te voorkomen, volg gewoon de eenvoudige tips hieronder.


Bijsnijden
Beeldgrootte niet helemaal goed? Kloppen de grenzen niet? Uitsnijden is het probleem!Het mogelijke formaat dat uw foto product kan zijn is gebonden aan de aspect ratio, dus houd daar rekening mee bij het selecteren van uw afdrukformaat.  Bijvoorbeeld: een foto die perfect past op een 6 "x4" print kan niet altijd zomaar worden vergroot tot een 6 "x 4,5" print.


Compact Digital Cameras

De meeste compacte camera's hebben een beeldverhouding van 4: 3, wat betekent dat 6"x4,5" prints de beste maat zijn om te bestellen


Digital SLR Cameras

De meeste digitale SLR camera's hebben een beeldverhouding van 3: 2 dit houdt in dat bijvoorbeeld 6"x4" de beste maat is om te bestellen

De beste oplossing is om een bepaalde beeldbewerking software te gebruiken die u toelaat om uw foto bij te snijden met de precieze afmetingen die u nodig heeft. Op die manier weet u precies hoe de uiteindelijke afdruk er uit komt te zien.

Als alternatief, onze makkelijk te gebruiken bijsnijden-functie kunt u gebruiken om uw foto's bij te snijden en hiermee een maximale impact op de meeste producten te krijgen. U hoeft er alleen voor te zorgen dat u het gedeelte dat u wilt gebruiken binnen de aangegeven oranje box plaatst.

Wat bijsnijden opties heb ik?


Portret & landschap

Gebruik de Portret & landschap bijsnijd opties om er voor te zorgen dat uw foto’s er geweldig uit komen te zien..BeeldresolutieHet aantal pixels in een afbeelding bepaalt de kwaliteit. Als u probeert om een beeld af te drukken met een klein aantal pixels over een groot gebied, zal dit leiden tot een korrelig beeld.


Onze online dienst heeft een stoplicht systeem ingebouwd die u zal helpen om de kwaliteit van uw afbeelding te bepalen:Kleurkalibratiefuncties


De kleurkalibratie van uw monitor kan invloed hebben op hoe u uw produkt online zult zien. Dit kan betekenen dat ze te licht of te donker afgedrukt worden of onrealistische kleuren veroorzaken ten opzichte van het origineel. Zodat u zich hier bewust van bent: het correct kalibreren van uw monitor kan uw eindresultaat nog indrukwekkender maken.

Prijsbelofte

Laagste prijs gegarandeerd

1 miljoen + gepersonaliseerde cadeaus

Verkocht in 2021

Hoog gewaardeerde service

Meer dan 5 miljoen tevreden klanten

Shop Met Vertrouwen

100% tevredenheidsgarantie

Geniet van 40% KORTING op uw eerste bestelling

Wanneer u lid wordt van onze nieuwsbrief! Ontvang als eerste exclusieve aanbiedingen, inspiratie & meer.
Oops! Incorrect email format

Beoordeeld 4.5/5

Gebaseerd op 34.038 beoordelingen van Trustpilot